Cautare

2550 de rezultate pentru "alice nastase" (2.71 secunde)
a luat-o ieri in Boc - pardon, in bot - de la distinsii sai colegi de guvernare, care au refuzat sa puna umarul la debarcarea PSD-istilor Nastase si Vacaroiu din fruntea celor doua Camere parlamentare.
Scurta prezentare realizata de presedintele executiv Adrian Nastase a lasat impresia ca, brusc, PSD s-a transformat in aliatul de nadejde al PNL. ... Potrivit spuselor lui Nastase, din "demolatorul guvernelor CDR", Basescu a devenit "nasul" guvernelor D.A.
Scurta prezentare realizata de presedintele executiv Adrian Nastase a lasat impresia ca, brusc, PSD s-a transformat in aliatul de nadejde al PNL. ... Potrivit spuselor lui Nastase, din "demolatorul guvernelor CDR", Basescu a devenit "nasul" guvernelor D.A.
Presedintele executiv al PSD si seful tuturor deputatilor, Adrian Nastase a beneficiat in 2005 de o mostenire de peste 750.000 de dolari, dupa cum reiese din declaratia sa de avere din 30 decembrie 2005.
Incurajat de gestul lui Adrian Nastase, Popescu a anuntat si el ca se autosuspenda din functia de presedinte de filiala, pe motiv ca o comisie speciala considera ca nu prea poate sa-si justifice averea.
Nu se stie care este implicarea lui Nastase in acest caz, dar coincidenta este de-a dreptul fenomenala: ... Singura care a iesit public in sprijinul lui Nastase a fost organizatia PSD Dambovita, care a cerut mai-marilor de la centru sa-i sprijine pe cei aflati in vizorul Justitiei.
Participand si el la intalnirea de la Poiana Brasov, presedintele PSD Salaj, Tiberiu Marc, sustine ca evenimentul a avut darul de a rezolva unele probleme aparute pe marginea scandalurilor mediatice, avandu-i ca protagonisti pe Adrian Nastase si, desigur, Dan Ioan Popescu.
Consiliul National al PSD a discutat, la sfarsitul saptamanii trecute, modificarea statutului, astfel incat functia de presedinte executiv, ocupata de Nastase, sa dispara.
Meciul dintre ministrul Justitiei, Monica Macovei, si presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, pe tema perchezitionarii a doua case ale acestuia se reia in aceeasi termeni, nici unul nerecunoscand ca prima data s-a comis vreo greseala procedurala.
Dana Nastase, sotia presedintelui Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, a fost audiata luni, timp de aproape o ora, la Departamentul National Anticoruptie in dosarul Zambaccian.
Solicitarea de perchezitie a imobilelor apartinand presedintelui Camerei Deputatilor, social-democratul Adrian Nastase, a fost respinsa ieri de parlamentari.
Fosta consiliera pe probleme de privatizare a lui Ovidiu Musetescu, presedintele APAPS in guvernarea Nastase, din vara lui 2004 chiar vicepresedinta a Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), Roxana a fost una dintre verigile tari ale lui Nastase.
Fostul prim-ministru Adrian Nastase a implinit ieri 56 de ani. ... De ziua lui, Adrian Nastase a primit foarte multe carti, tablouri, flori si un geam termopan, daruit de colegul sau, deputatul Valeriu Zgonea, in amintirea dosarului Zambaccian in care este implicat.
Adrian Nastase s-a prezentat, marti, a doua zi consecutiv la DNA, pentru a i se prezenta acuzatiile finale in dosarele Eurografica si Zambaccian. Dupa fostul premier a venit sa discute cu procurorii si sotia acestuia, Dana Nastase, acuzata de complicitate la luare de mita in dosarul Zambaccian.
Adrian Nastase isi reconstruieste cariera politica in PSD acceptand sa participe, in premiera, la sedinta de partid a organizatiei locale la care este arondat de 16 ani, organizatie condusa de o social-democrata de 75 de ani.
Dan Tudorache, liderul organizatiei PSD Bucuresti, sector 1, a declarat ca organizatia al carei presedinte este l-a sanctionat cu avertisment ultimativ pe Adrian Nastase pentru critici aduse in public colegilor de partid.
Desi s-a aratat profund revoltat de linsajul mediatic pe care il traieste in aceste zile, deputatul social-democrat Adrian Nastase, recent trimis in judecata de catre DNA, a declarat ieri ca nu demisioneaza si nici nu se autosuspenda din PSD.
Fostul premier Adrian Nastase si Ioan Melinescu, fostul presedinte al Oficiului pentru Prevenirea si Combaterea Spalarii Banilor, au fost trimisi in judecata de procurorii anticoruptie in dosarul Matusa Tamara.
O eventuala candidatura a lui Adrian Nastase la sefia Consiliului National al PSD incepe sa obtina sustinere din teritoriu.
Adrian Nastase a afirmat vineri, in discursul de candidatura la functia de presedinte al Consiliului National, ca frica de Traian Basescu determina scena politica actuala, inclusiv viata interna din PSD.
google-analytics.com